Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

17 Kas 2010

Quaresma'nın Hayatındaki En Büyük Pişmanlık






Ankara-Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, ''Hayattaki en büyük pişmanlığım İnter'e transferimdir'' diye konuştu.

Quaresma, Portekiz'de yayımlanan Publico gazetesine verdiği demeçte, İnter'de oynadığı dönemde tüm mutluluğunun ve özgüveninin elinden alındığını, kendisini bir anda ekibin dışında, antrenmanlara gönülsüz katılırken bulduğunu söyledi.

Kendisini İnter'e isteyen teknik direktör Jose Mourinho'nun o dönem ki bazı tavırlarına halen anlam veremediğini ifade eden Quaresma, ''İnter'e gittiğim anda, buraya sadece Mourinho'nun isteği üzerine transfer olduğum açıkça gösterildi. Bir anda takımdan kesildim. Doğru, çok iyi bir dönem geçirmiyordum. Maçları sonradan televizyonda seyrettiğimde kendimi tanıyamıyordum. Ancak beni Mourinho istemişti ve ihtiyacım olduğu anda yardımını esirgedi'' diye konuştu.

''Mourinho televizyonda, İnter taraftarlarından gözümün korktuğunu söyledi. Bu doğru değil'' diyen Quaresma, Türkiye'deki medya baskısının İtalya'dakinden fazla olduğunu ve Türkiye'de de bundan çekinmesini gerektirecek bir durum bulunmadığını kaydetti.


Kaynak: AA

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha