Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

15 May 2011

Diego Forlan Artık Beşiktaş'lı Çarşamba İstanbul'da





Ve Beşiktaş transfer bombasını patlattıLigde istediği performansı sergileyemeyen Beşiktaş, transfer döneminin başlamamasına rağmen bombayı patlattı.Ntvspor'un son dakika haberine göre; Beşiktaş, Forlan ile haftaya resmi sözleşme imzalayacak.   Beşiktaş transfere hızlı başladı ve Atletico Madrid'in yıldızı Diego Forlan ile ön anlaşma imzaladı. Önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadro ile yola çıkmayı planlayan siyah-beyazlı takım, önümüzdeki hafta çarşamba günü Forlan ile resmi sözleşme imzalayacak.

32 yaşındaki Arjantinli yıldız, sırasıyla Independiente, Manchester United ve Villarreal formaları giydikten sonra Atletico Madrid'e transfer olmuş ve İspanyol temsilcisinde 102 maçta 67 gole imza atmıştı.
KEMAL TOKAK DA SIRADA
Siyah-beyazlı takım, bu sezon Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor forması giyen 1989 doğumlu stoper Kemal Tokak ile de kesin olarak anlaşmaya vardı.
Genç oyuncu Adanaspor altyapısında futbola başlamış, Dardanelspor'da ilk profesyonelliğini yaşamıştı.
22 yaşındaki genç yıldız adayı, daha sonra M.Kemalpaşaspor ve Orhangazispor'da TFF 3. Lig'de forma giymiş ve bu sezon başında da Samsunspor'a transfer olmuştu.

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha