Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

3 May 2011

Ricardo Quaresma'ya Atletico Madrid'den 20 Milyon Euro





Quaresma için servet önerdiler!İspanya'nın Atletico Madrid takımının Beşiktaş'ın süper yıldızı Q7'ye 20 milyon euro önerdiği, Kartal'ın 30 milyon istediği belirtildi.

Yeterli bulunmadı

Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini alan Quaresma için inanılmaz bir teklif geldi... Lig TV'nin gece geç saatlerde duyurduğu habere göre İspanya'nın Atletico Madrid takımı, siyah-beyazlı kulübün kapısını çalarak Portekizli süper yıldız için 20 milyon euro önerdi. Beşiktaş yönetimi ise bu parayı yeterli bulmadı.
İstanbul'a gelmişti

Özellikle Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Q7'yi takımda tutmak istediği ve İspanyollar'dan 30 milyon euro talep ettiği belirtildi. Atletico'nun patronu Miguel Angel Gil, Arda için İstanbul'a geldiğinde Demirören ve Quaresma ile de görüşmüştü. Beşiktaş'ın Forlan'ı istemesini koz olarak kullanan Atletico'nun fiyatta indirim beklediği dile getiriliyor.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha