Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

13 Ağu 2010

Yazarlardan Quaresma Yorumları





Yazarlardan Quaresma Yorumları
Beşiktaş’ın Plzen’i 3-0 mağlup ettiği maçın yazarı, çizeri, sileni (rakibi) senaristi ve özetle her şeyi olan Quaresma tüm hünerlerini sergiledi, monitörde karizmasını gösterdi, rakiplere şimdiden virüs gönderdi!
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçları bitti Galatasaray OFK’ya 5 attı, Beşiktaş Plzen’i İnönü’de 3-0 mağlup etti. Ancak önceki geceden bu yana taraflı tarafsız herkesin konuştuğu karizma bir isim vardı. O da Kartal’ın Inter’den 3 yıllığına transfer ettiği Ricardo Quaresma’ydı. Vikingur maçlarında asistleriyle öne çıkan Plzen maçında ise trivelayı gösterip golle tanışan Portekizli yıldız için ne yorumlar yapıldı. Beşiktaşlılar mest olduğu Quaresma’yı göklere çıkardı, spor yazarlarının kaleminden ise bal damladı.
KALEMLER NE YAZDI?
İLLE DE QUARESMA!
Portekizli, tıpkı İtalya, İspanya dolaşıp Türkiye’de kariyerinin doruklarına çıkan Hagi gibi! Uyum süreci, form grafiği filan demeden içinden geldiği gibi oynadı… Futbol bilgisini, becerisini surat asmadan, kendini kasmadan sundu… Bir muhteşem gol… Ardından Limbersky’yi çaresiz faule zorlayıp kırmızı kartla duşa gönderdi… Sonra da uzun zamandır özlenen, asiste dönüşen bir kanat ortası ve Delgado’nun golü… Gecenin yıldızıydı… Ama dikkat ettim, arkadaşlarından farklı olduğu halde takımın işleyen bir parçası olduğunu asla unutmadı…
ATİLLA GÖKÇE / MİLLİYET
QUARESMA FARKI
Quaresma ne yaptı? Bir attı, bir attırdı, bir de rakibi bir kişi eksiltti. Peki daha başka? İnsaf… Daha ne olsun. Adam tek başına tabelaya oynuyor. Ayrıntılarla uğraşmıyor. Direk sonuca gidiyor. Duruyor duruyor, sahneye çıkıyor ve işi bitiriyor. Geçen sezon ile bu sezon arasında Beşiktaş’taki fark ne? Tek Quaresma… Başka oynayan yeni bir transfer var mı? Ve görüyoruz tribünler ağzına kadar dolu. Umut en üst düzeyde. Müthiş bir coşku. Bütün bunları gerçekleştiren Quaresma. Futbol şov diyorum ya, işte Quaresma bunu çok iyi açıklıyor.
SANLI SARIALİOĞLU / YENİ ŞAFAK
‘DURDURMAK ZOR’
Q7 kanatta oynadığı zaman çok rahat marke ediliyor. Gol bölgelerine yakın oynadığı zaman çok çabuk ve seri olduğu için marke etmek zor. Dolayısıyla bu onu daha tehlikeli yapıyor. Onun için Quaresma’nın orta alanı daha çok kullanması gerekiyor. Q7′yi durdurmak çok zor. Faul ile durduruluyor, rakip kart görüyor, bu bir avantaj.
SİNAN ENGİN / BUGÜN
‘Q7 MARKA GOL’
Quaresma… Kaçtın mı top önünde! Onu tek bırakmamak, ortaklık kurmak gerekiyor. Tipik bir Q7 marka gol izledik. Portekizli’nin havası yerindeydi. Top kazanmaya da oynadı, köşe gönderine değin adam kovaladı. Viktoria fizik olarak iyiydi, sertti, ancak içlerinden biri, Limbersky vahşi oynuyordu. Quaresma onu ikinci sarı ile duşa göndertti.
GÜVEN TANER / STAR
Q7′Yİ GÖRDÜKTEN SONRA
Quaresma son derece etkili ve maç kazandıran süper bir yıldız. İlk maçta penaltı kazandırdı, rövanşta harika bir gol attı, sıradışı bir asist yaptı, rakipten oyuncu attırdı. Gerçekten de müthiş bir transfer. Sadece yetenekli değil istekli, yürekli ve hırslı. Zoru kolaya çeviren bir yıldız. Quaresma’yı gördükten sonra insan ‘yıllarca kimlere yıldız demişiz?’ diye sormadan duramıyor.
GÜNTEKİN ONAY / VATAN
TARAFTAR NE DEDİ?
* O yetenek bende olsa sokakta yürürken bile insanlara çalım atarım
* Mest ediyor beni mest.Top ayağına değdiği an heyecanlanıyorum. Hareketi başarısız olsa bile zevk alıyorum. Böyle bir yetenek, böyle bir teknik yok. Allah nazardan saklasın.
* Bir ara statta maç esnasında göz göze geldik, ciddiyim. Böyle acayip bir duygu anlatamam
* Futbol Federasyonu kulüplere “1 uzaylı” kontenjanını ne zaman verdi yahu? Biz resmen uzaylı transfer etmişiz. Akşam seyrettiğim 7 numaralı futbolcu, insan olamaz
* “Bu Quaresma kadar şımarık, takımına zarar veren, bencil ve teknik yoksunu bi oyuncu olamaz. Hemen satalım, gerekirse kadro dışı bırakalım” diyelim de nazar değmesin.
* Quaresma insan değilsin sen.
* Hayatımda bu kadar zevkle işe gelmedim. Ağzımda Quaresma Quaresma sözleri. Millet otobüste bana bakıyor.
* Sayın Demirören bu seyirci bu taraftar yıllardır bunu anlatıyor sana . Her sene 5 tane çakma topçu alacağımıza 3 tane yıldız alalım. Bu yıldızlar alayına yeter.
* Bazı futbolcu vardır armayı öper, taraftara oynar ama top oynamaz. Bazısı vardır top oynar, taraftara düşmandır yabanidir. Sen her ikisini de yapıyorsun Q7. Böylelikle ne duygu sömürüyorsun ne duygusuz kalıyorsun. Adam gibi işini yapıp yürekten seviyor ve seviliyorsun.
* Quaresma’yı izlerken kendimden geçtim, rahat 2 kilo vermişimdir. Off her şey harikaydı. Tekrar hayran kaldım. İyi ki varsın Quaresmaaaa.
* Şu ayağının dışıyla attığı golü attıktan sonra benim gibi duygulanan hatta ağlayan var mı?
* Hala inanamıyorum, nasıl getirdik biz bu adamı?
* İnsan insana bunu yapmaz. Hiç acıma yok.
* O golü ben atsam bu kadar sevinmezdim ya.
* Attığın gol iyi güzel de Quaresma bizi de şoka soktun. Kendimize gelemedik.
* Bunun hayalini az kurmadık şimdi tadını çıkaralım

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha