Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

25 Eyl 2010

Beşiktaş 2-1 Antalyaspor Maçı özeti ve golleri 25 eylül quaresma video





 



Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

 

Beşiktaş'ın gollerini 54 ve 90+1.

dakikada Bobo aterken, iki golün asistini de Ernst yaptı. Antalyaspor'un tek golü ise 68. dakikada Tita'dan geldi.

QUARESMA DİREĞE TAKILDI

Maçın ilk tehlikeli atağında Quaresma gole çok yaklaştı. 17. dakikada Bobo'nun topuk pasında Quaresma ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu. Kaleyi görür görmez vuran Portekizlinin şutu yan direkten oyun alanına döndü.

BEŞİKTAŞ BOBO'YLA ÖNE GEÇTİ

Maçın ilk golü ikinci yarının başında Bobo'dan geldi. Ernst'in ceza sahası önünden verdiği harika arapasında Bobo kaleciyle karşı karşıya kaldı. Brezilyalı oyuncu bekletmden vurdu ve topu kalecinin solundan filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

TABATA ÇOK NET POZİSYONDA KAÇIRDI

Bobo'nun attığı golden 1 dakika sonra Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. 55. dakikada sağ kanattan Hilbert'in yaptığı ortaya altıpasın hemen önünden bomboş pozisyonda Tabata kafayı vurdu. Top az farkla yan direğin dibinden dışarıya gtti.

QUARESMA İKİNCİ KEZ GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Siyah-beyazlılar öne geçtikten sonra rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. Tabata'nın posizyonundan sonra bu kez Quaresma ikinci gole çok yaklaştı. 57. dakikada Quaresma ceza sahası sağ çaprazından, sağ ayağının dışıyla uzak köşeye kavisli bir şut çekti. Kaleci Sammy son anda topu kornere çeldi.

GOL KAÇIRMA YARIŞINA BOBO DA KATILDI

Maçın ilk golünü atan Bobo da gol kaçırma yarışına katıldı. 62. dakikada Quaresma'nın sol kanattan yaptığı ortaya Brezilyalı oyuncu altıpas üzerinde kafayı vurdu. Top yan direğin dibinden dışarıya gitti.

VE "ATAMAYANA ATARLAR" KURALI...

Beşiktaş öne geçtikten sonra rakip kaleyi ablukaya almışken kalesinde golü gördü. Beşiktaş yarı sahasına kadar gelen uzun kaleci vuruşunda Ali Zitouni topla buluştu. Antalyasporlu oyuncu Tita'ya doğru pasını verdi. Araya Hilber girdi fakat kalesini terk eden Hakan Arıkan'la yaşanan anlaşmazlık sonucu top Tita'nın önünde kaldı ve kırmızı-beyazlı oyuncu topu boş filelere gönderdi.

PERDEYİ AÇAN BOBO SKORU DA BELİRLEDİ

Maçın son dakikaları büyük bir heyecana sahne oldu. 4 dakikalık uzatma işareti verilen maçın 90+1. dakikasında İnönü Stadı adeta yıkıldı. Karşılaşmanın ilk golünün de asistini yapan Ernst, 90+1'de de sahneye çıktı ve Bobo'ya bir kez daha gol pası verdi ve Brezilyalı oyuncu bu ikramı da boş geçmedi. Ceza sahası sol çaprazından topu filelere gönderen Bobo skoru belirledi: 2-1

HILBERT SAVUNMANIN SAĞINDA OYNADI

Beşiktaş'ta, Medical Park Antalyaspor ile oynanan Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında, savunmanın sağında Alman futbolcu Roberto Hilbert forma giydi.
Teknik direktör Bernd Schuster, bu bölgede oynayan Ekrem Dağ ve Erhan Güven'in sakatlıklarında sağda Hilbert'e şans tanıdı.

Daha önceki maçlarda orta alanının sağında görev yapan Alman futbolcu, siyah-beyazlı formayla ilk kez savunmanın sağında görev aldı.

 











Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha