Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

10 Eyl 2010

Quaresma Fener maçında oynayacak mı?





Beşiktaş'ta sakatlığı büyük endişe yaratan Ricardo Quaresma'nın yarınki MKE Ankaragücü maçında formasını giyemeyeceği Fenerbahçe maçında oynayıp oynayamayacağının da salı günü çekilecek MR'dan sonra belli olacağı belirtildi.

Portekiz Milli Takımı'yla üst üste iki maça çıkan ve dönüşünde sakatlandığı belirlenen Quaresma'nın kesin durumunun MR'dan sonra açıklanacağı öğrenildi. CSKA Sofya karşısında da Quaresma'nın sol arka adalesinde sorun yaşadığı, yırtık çıkması halinde iki hafta daha formasını giyemeyeceği, gerilme olduğu ortaya çıkarsa da Fenerbahçe maçında görev yapabileceği bildirildi.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçının son hazırlıklarını da yaparken; teknik Direktör Bernd Schuster'in sahaya ofansif bir kadro sürmeyi kararlaştırdığı ifade edildi.

Kalede Cenk'e görev verecek olan Schuster savunmada ise Ekrem, Ferrari, İbrahim Toraman ve İsmail Köybaşı'yı oynatacak.

Orta alanda Guti,Necip ve Ernst'e yer verecek olan Alman teknik adam forvette ise Nihat, Nobre ve Bobo'yu görevlendirecek.

Schuster'in oyuncularına şut çalıştırması yaptırdığı ve "Kaleyi karşınıza aldığınız anda şut çekin" dediği öğrenildi.

Bu arada 10 gün önce takımla birlikte çalışmalara başlayan ve a2 takımında iyi bir performans gösteren Yusuf'la bir görüşme yapan Schuster'in "Seni ilerleyen dönemde oynatmayı düşünüyorum. Ancak biraz daha güçlenmelisin" diye konuştuğu belirtildi. Ayrıca sakatlığı bulunan değir bir oyuncu olan Fatih bugün koşulara başladı

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha