Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

1 Eyl 2010

Fatih Tekke Resmen Beşiktaş'ta





Siyah-beyazlı ekip, Rubin Kazan'ın yıldızıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak golcü sıkıntısına son verdi

Transferin flaş takımı Beşiktaş golcü arayışında müthiş bir hamle yaptı ve Rubin Kazan'ın Türk yıldızı Fatih Tekke'yi renklerine bağladı. Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke için bir süre önce görüşmelere başladı. Beşiktaşlı yöneticiler, bir transfer başarısına daha imza atarak, 33 yaşındaki Fatih Tekke ve Rubin Kazan ile dün kesin olarak anlaşmaya vardılar.

Beşiktaş, bu transferde Rubin Kazan'a 750 bin euro bonservis bedeli, Fatih Tekke'ye de yıllık 1.5 milyon TL garanti para ödeyecek. İki yıllık anlaşma sağlanan golcü futbolcu ayrıca 40 bin TL maç başına para alacak. Fatih Tekke dün sağlık kontrolünden geçerken Beşiktaş kulübü de Borsa'ya yaptığı açıklamada "Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır" dedi.

TRABZONSPORLUYUM AMA KARTAL İÇİN SAVAŞACAĞIM
Yeteneğini artık Beşiktaş için kullanacak olan Fatih Tekke dün akşam resmi sözleşmeye imza attı. Törenden sonra soruları yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Türkiye'ye döndüğüm için mutluyum. Ben Trabzonsporluyum, bunu herkes biliyor. Ama şu andan itibaren artık Beşiktaş'ın başarısı için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Beşiktaş'ın bu kadroyla özellikle Avrupa'da başarılı olması için çaba göstereceğim" diye konuştu.

ŞEYTAN ÜÇGENİ
Beşiktaş, Quaresma ve Guti'den sonra Fatih Tekke'yi de alarak adeta "şeytan üçgeni" kurdu. Orta alandan Quaresma ve Guti'nin atacağı pasları gole çevirecek olan Fatih Tekke'nin, siyah-beyazlı ekibin hücumdaki boşluğunu fazlasıyla dolduracağına kesin gözüyle bakılıyor. Hem sağ hem sol ayağını çok iyi kullanabilen tecrübeli futbolcu aynı zamanda hava toplarında da son derece etkili.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha