Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

29 Ağu 2010

K.Karabükspor 1 - 4 Beşiktaş JK Gol - Quaresmanın Golü Video


Karabükspor 1 4 Beşiktaş Maç Özeti Golleri,Karabükspor 1 4 Beşiktaş Maç Özeti Video,Karabükspor 1 4 Beşiktaş Maç Özeti Golleri İzle,Karabükspor 1 4 Beşiktaş İzle

Karabükspor 1 4 Beşiktaş Maç Özeti Golleri,Karabükspor 1 4 Beşiktaş Maç Özeti Video,Karabükspor 1 4 Beşiktaş Maç Özeti Golleri İzle,Kaarabükspor







K.Karabükspor 1 - 4 Beşiktaş JK Gol - Quaresma [HQ] | Facebook


28 Ağu 2010

Quaresma'dan Porto yorumu



Siyah-Beyazlılar’ın dünya yıldızları Ricardo Quaresma ile Guti Hernandez, bugünkü Karabükspor sınavında Kartal’ın en etkili silahları olacak. Guti, “Ligde daha geçen hafta puan kaybettik. Daha fazlasını kaybetmek bizi sıkıntıya sokar. Kazanmalıyız” derken, Quaresma ise, “Gerçek kimliğimizi gösterelim, yeter. Porto maçına gelince... Çok farklı duygular içerisinde olacağım. Porto’yu yakından tanıyorum ve kazanmak için elimden geleni yapacağım. Gruptan yenilgi almadan çıkacağız” iddiasında bulundu.


Beşiktaş 2010-2011 Sezonu Kadro Resimleri



necip uysal resimleri



ricardo quaresma beşiktaş gol sevici fotografı



Beşiktaş Formalı Guti Hernandez Resimleri



quaresma beyaz beşiktaş formasıyla resmi



27 Ağu 2010

Quaresma 90'a Taktı Örümcek Ağlarını Aldı


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanşında HJK Helsinki`yi 4-0 yenerken Ricardo Quaresma yine maçın yıldızı oldu. İlk maçta bir gol atıp bir asist yapan Portekizli yıldız, dün gece öyle bir gol attı ki bu muhteşem şutu Finlandiyalı taraftarlar bile alkışlamak zorunda kaldı. 15`inci dakikada ceza alanı dışından sağ ayağıyla çok sert vuran Quaresma, topu iki direğin birleştiği köşeden ağlarla buluştururken adeta oradaki örümcek ağlarını temizledi.


Quaresma Dragao'ya Dönüyor


Beşiktaş`ın UEFA Avrupa Ligi L Grubu`nda Porto ile eşleşmesi Portekiz basınında Quarema`yı bir kez daha gündeme getirdi.

Record Gazetesi internet sitesindeki haberinde `Quaresma Dragao`ya geri dönüyor` başlığını kullanırken, başarılı futbolcunun Beşiktaş forması ile Porto`nun rakibi olarak Avrupa Ligi`nde eski stadı Dragao`ya çıkacağını yazdı.

Quaresma`nın yeni takımı Beşiktaş`ta ortaya koyduğu performansla göz doldurduğu vurgulanan haberde, 26 yaşındaki futbolcunun kendini Portekiz`e ispat etmek için yeni bir fırsat bulduğu vurgulandı.

Record Gazetesi, Quaresma`lı Beşiktaş`ın grupta Porto`nun en önemli rakibi olduğunun da altını çizdi.

-RECORD-


Beşiktaş İlk Maçı CSKA Sofya ile İnönü’de


Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Bulgar temsilcisi CSKA Sofya'yı 16 Eylül'de BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak. Monaco'da çekilen kura sonucunda L Grubu'nda Portekiz'in Porto, Bulgaristan'ın CSKA Sofya ve Avusturya'nın Rapid Wien ekipleriyle eşleşen Siyah-Beyazlılarımızın maç programı belli oldu:
16 EYLÜL 2010
Beşiktaş - CSKA Sofya 30 EYLÜL 2010
Rapid Wien - Beşiktaş 21 EKİM 2010
Beşiktaş - Porto 4 KASIM 2010
Porto - Beşiktaş 2 ARALIK 2010
CSKA Sofya - Beşiktaş 15 ARALIK 2010
Beşiktaş - Rapid Wien


Q7 roketledi Quaresmanın Uzaktan Muhteşem Golü


İlk maçta bir gol atıp bir asist yapan Beşiktaş'ın süper yıldızı, rövanşta da şovunu yaptı, müthiş golüyle Finlandiyalılar'a bile şapka çıkarttı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanşında HJK Helsinki'yi 4-0 yenerken Ricardo Quaresma yine maçın yıldızı oldu. İlk maçta bir gol atıp bir asist yapan Portekizli yıldız, dün gece öyle bir gol attı ki bu muhteşem şutu Finlandiyalı taraftarlar bile alkışlamak zorunda kaldı. 15'inci dakikada ceza alanı dışından sağ ayağıyla çok sert vuran Quaresma, topu iki direğin birleştiği köşeden ağlarla buluştururken adeta oradaki örümcek ağlarını temizledi.

HOLOSKO DA GÖREVİNİ YAPTI
Attığı golün sevincini yine malzemeci Süreyya ile paylaşan Quaresma ayrıca nefis çalımları, rakibi bayıltan driplingleri ve Helsinki savunmasını çaresiz bırakan paslarıyla da klasını konuşturdu. Yıldız futbolcu 67. dakikada yerini Holosko'ya bıraktı. Beşiktaş sahada fırtına gibi eserken Holosko görevi devraldığı Quaresma'yı aratmayıp golünü attı. Slovak futbolcu maçın son dakikasında kaydettiği golle skoru 4-0 olarak ilan etti.


Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Rakipleri


Uefa Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başaran Beşiktaş, L grubunda Portekiz'den Porto, Bulgaristan'dan CSKA Sofia ve Avusturya'dan Rapid Wien ile eşleşti.


Quaresma çok mutlu


Kartal'ın Portekizli yıldızı, "Yavaş yavaş eski görüntüme kavuşuyorum. Barcelona, Chelsea ve İnter'de yaşadıklarımı, kariyerim için önemli bir tecrübe olarak görüyorum" diye konuştu. Beşiktaş"ta sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kuran Ricardo Quaresma'nın yüzü gülüyor.

Hem ligde, hem de Avrupa"da ortaya koyduğu futbolla alkış toplayan Q7, çarpıcı ifadeler kullandı. Barcelona, Chelsea ve İnter'de inişli-çıkışlı bir görüntü çizen Quaresma, "Futbol kariyerim boyunca yaşadıklarımdan hep olumlu tecrübeler edinmeye çalışıyorum. Büyük kulüplerde oynamayı kariyerim için önemli bir deneyim olarak görüyorum. Yavaş yavaş eski görüntüme kavuştuğumu da söylemem gerek. Taraftarların bana verdiği destekle, çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Bana gösterilen bu sevgiye, ben de iyi futbol ve gollerle yanıt vermek istiyorum" dedi.


Helsinki 0-4 Beşiktaş maçı Quaresma Uzaktan golü video 26.08.2010



18 Ağu 2010

Quaresma'tik Kartal: 2-0


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Portekizli Quaresma'nın attığı ve attırdığı gollerle Helsinki'yi 2-0 mağlup etti.

 UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Finlandiya ekibi HJK Helsinki'yi 2-0 mağlup etti ve rövanş maçı öncesinde önemli bir avantaj elde etti. BJK İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelenin golleri 35. dakikada Hilbert ve 65. dakikada Quaresma'dan geldi.

Beşiktaş baştan sona üstün oynadığı mücadelede iki gol attı, çok daha fazlasını ise kaçırdı. Siyah-beyazlılar Quaresma ve Guti önderliğinde şekilenen atakları ve taraftarının da desteğiyle rahat bir galibiyete uzandı. Beşiktaş'ın 5. dakikada Bobo ile bir kafa şutu da üst direkten döndü.

İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 26 Ağustos Perşembe günü Finlandiya'da yapılacak.

AÇILIŞ GOLÜ HILBERT'TEN...
Kara Kartal, İnönü'de aradığı golü 35. dakikada Alman oyuncusu Hilbert ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Quaresma ayağının dışıyla kendine has ortasını yaptı, arka direkte Tabata kafayı vurdu, kale çizgisi önünde Hilbert kafayla topu tamamladı ve Beşiktaş aradığı golü buldu. 1-0.

Q7'DEN MÜTHİŞ BİR GOL...
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, HJK Helsinki ağlarını muhteşem bir golle salladı. 65. dakikada gelişen atakta Quaresma kimsenin beklemediği bir anda kendi havalandırdığı topa sağ ayağıyla müthiş vurdu ve topu köşeden ağlara gönderdi. 2-0

KARTAL YÜKLENDİKÇE YÜKLENDİ...
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, Beşiktaş ile Finlandiya'nın HJK Helsinki takımları arasında yapılan maçın ilk yarısını siyah-beyazlı ekip 1-0 önde bitirdi. Guti ve Quaresmalı kadrosuyla ilk kez BJK İnönü Stadı'na çıkan Beşiktaş, ilk dakikadan itibaren gol için yüklenmeye başladı. 5. dakikada Bobo'nun kafa vuruşunda üst direkten dönen topla önemli bir pozisyon yakalayan siyah-beyazlı takım, oyunu kendi alanında kabul eden rakibini Guti'nin ince pasları ve Quaresma'nın driplingleriyle açmaya çalıştı. Ancak HJK Helsinki pas trafiğini iyi kapatınca Beşiktaş, oyunu ceza alanı içine yığmasına rağmen pozisyon çıkaramadı.

Deplasman maçından rövanş için avantajlı bir skor elde etmek için çıkan Finlandiya temsilcisinin savunmanın arkasına atmaya çalıştığı sürpriz topları Zapotocny ve Ferrari toplayınca, Beşiktaş, hücumda beklendiği kadar olmasa da savunmada başarılı bir görüntü çizdi. Siyah-beyazlı ekip, usta ayaklarından beklediği hareketleri 35. dakikada buldu. Kendine has vuruşlarıyla taraftarın beğenisini kazanan Quaresma'nın sürüklediği ve yarattığı hücumda Beşiktaş, bu dakikada Hilbert'in kafa golüyle üstünlük golünü buldu. Beşiktaş, tamamen savunmayı düşünen HJK Helsinki karşısında ilk yarıyı da 1-0 önde tamamladı.

GUTI İNÖNÜ'YE ÇIKTI...
Beşiktaş'ın HJK Helsinki ile oynadığı UEFA Kupası play off turu ilk maçında, siyah-beyazlıların yeni transferi Guti Hernandez ilk kez BJK İnönü Stadı'nda resmi bir maçta taraftarların karşısına çıktı. Beşiktaş'taki ilk resmi maçına geçen hafta deplasmanda yapılan Bucaspor karşılaşmasında çıkan Guti, HJK Helsinki maçında ilk 11'de forma giyerek, İstanbul'da taraftarlarıyla ilk kez buluştu.

Siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesi Guti ve diğer futbolcuları tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

CENK İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI...
Beşiktaş'ta Hakan Arıkan'ın dün sakatlanması, Rüştü Reçber'in de sakatlığının sürmesi nedeniyle HJK Helsinki karşısında kaleyi yeni transfer Cenk Gönen korudu. Denizlispor'dan transfer edilen ve bugüne dek sadece Villerreal ile oynanan hazırlık maçında forma giyen Cenk, HJK Helsinki karşısında ilk resmi karşılaşmasına çıktı.

8 YABANCI FUTBOLCU İLK 11'DE...
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, HJK Helsinki karşısında 8 yabancı oyuncusuna ilk 11'de görev verdi. Guti, Quaresma, Zapotocny, Ferrari, Ernst, Tabata, Bobo ve Hilbert ilk 11'de oynarken, Türk futbolculardan da Cenk, İsmail ve Ekrem ilk 11'e girdi. Bu arada geçen haftaki Bucaspor maçında ilk 11'de oynayan Necip, İbrahim Üzülmez ve Nihat Kahveci yedek kulübesinde yer alırken, Erhan ile dün sakatlanan Hakan kadroya alınmadı.

Hakan ve Rüştü'nün yokluğunda A2 takımı kalecisi Umut Kaya kadroya dahil edildi. Yedek kulübesinde ayrıca Holosko, Ersan ve Nobre oturdu.

BOBO KAPTAN ÇIKTI...
Beşiktaş'ta kaptanlardan İbrahim Üzülmez ve Nobre'nin yedek, Delgado'nun kart cezalısı, İbrahim Toraman'ın da sakat olması nedeniyle sahaya kaptan olarak Bobo çıktı. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç başlamadan kısa bir süre önce futbolcuları tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu ve ''şampiyon'' diye tempo tuttu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada Quaresma'nın uzun pasında savunmadan seken topu ceza alanı içinde önünde bulan Bobo, kalecinin önde olduğunu iyi gördü. Ancak Brezilyalı oyuncunun kafa vuruşunda, top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. HJK Helsinki savunması daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
14. dakikada soldan atağa çıkan Quaresma, çaprazdan ceza alanının hemen önünden yerden sert vurdu, ancak top yandan auta gitti.
23. dakikada taç atışından gelen topu ceza alanı içinde önüne alan Ernst'in dönerek şutunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.
30. dakikada soldan ceza alanına topla giren Quaresma'nın kaleye paralel ortasında, Bobo'dan önce ayak koyan savunma, meşin yuvarlağı kornere attı.
35. dakikada yine soldan gelen Beşiktaş, aradığı golü buldu. Quaresma, ceza alanına girdiği anda sağ ayağının dışıyla güzel bir orta yaptı. Arka direkte topla buluşan Tabata'nın kafa vuruşunda, yerden seken meşin yuvarlak kaleciyi geçti. Çizgi üstünde boş durumda bulunan Hilbert, yine kafayla topu kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Beşiktaş, mücadelenin ilk yarısını da 1-0 önde tamamladı


UEFA'dan Quaresma yorumu


Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma oynadığı futbolla sadece Beşiktaş taraftarının gönlüne yer etmekle kalmadı UEFA’da da gözde oldu.
UEFA'nın resmi internet sitesinin Portekizce bölümünde, Quaresma manşete çıktı. Dün gece Avrupa Kupaları'nda oynanan maçların detaylı haberi, "Quaresma Beşiktaş'ta parladı" başlığıyla yer aldı.

Portekiz'in Publico gazetesi, "HJK Helsinki galibiyetinde Quaresma'nın işaretleri" başlığını kullandı. Record ise, "Quaresma zaferiyle Beşiktaşlıları sevindirdi" dedi.


Quaresma'ya büyük övgü!


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında HJK Helsinki'yi 2-0 yenen Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Ricardo Quaresma'ya, İspanyol ve Portekiz övgü yağdırdı.Guti’nin transferi ve teknik direktörün Bernard Schuster olmasıyla Beşiktaş’a olan ilgisi artan İspanyol basını, Beşiktaş-HJK Helsinki maçına geniş yer ayırdı. AS ve Marca gazeteleri, ilk kez İnönü Stadı’nda sahaya çıkan Guti’ye siyah-beyazlı taraftarların çok büyük sevgi gösterdiğini vurguladı.

"20 binden fazla taraftar (Guti) diye bağırarak, tezahürat etti" diyen Marca, "Guti’nin verdiği pas sonrasında Quaresma’nın çok güzel bir şutla topu kalecinin ellerinin arasından ağlara gönderdiğini" yazdı. AS gazetesi de Guti’nin iyi bir maç çıkartarak şimdiden Beşiktaş’ın bu yılki önemli bir silahı olduğunu gösterdiğini, ancak Helsinki karşısındaki baş aktörün Quaresma olduğunu kaydetti.

İspanyol spor gazeteleri, birçok kez Türk takımları için kullandığı "Osmanlı takımı" ifadesini Beşiktaş’a da kullanarak, sahada 90 dakika üstün oynayan Beşiktaş’ın önemli bir avantaj elde ettiğini vurguladı.

Öte yandan, Portekiz spor gazeteleri Record ve Abola da Quaresma’nın 25 metreden sert vuruşuyla çok güzel bir gol attığını ve 88. dakikada oyundan alınırken taraftardan büyük alkış aldığını yazdı


İneternette Ricardo Quaresma Geyikleri





*Serdar Özkan'ın yerine Quaresma'yı aldık, inanamıyorum. Şampiyonluk kadar güzel.
*Messi, Türkiye'ye gelene kadar en iyisi bu.
*Ne yaptın Serdal Adalı! Oldu olacak Messi'yi de alın bari... Offf! Nasıl çatlıyor Fenerliler... Şanslısınız, Kadıköy'e de senede bir kere gelecek. Yıldız görürsünüz işte...
*Daha iyisi varsa onu da sadece Beşiktaş alır
*PES oynayan arkadaşlar, bundan sonra Quaresma'yı alırken Beşiktaş'ı tıklasın. Yıldızı uzaklarda aramasın.
*Böylesi gelmedi hiç. 5 forma alacağım valla
*Yazık oldu Bilica ve Gökan Gönül'e...
*Bu ne süper bir topçu, bu ne güzel bir karizma. Aramıza hoş geldin dünya yıldızı Quaresma.
*Yanlış anons faciası! Bomba haber! Fenerbahçeliler Q7'nin kendilerine geldiğini zannedip kutlama yapmaya başlamışlar.
*Şu an kuaaarezzmaaa oley oleyyy diye bağırarak koşuyorum odada
*Demirören kulübün tapusunu vermemiş olsa bari.
*Çok bağırdık tribünde, çok istedik. Kaç para verilmişse helal olsun. Bir sezon da Fener ve Cimbom'un eskilerini almayarak başladık ya... Kapalı altta sahanın kenarında Portekizce bağırmak da nasip oldu
*Muhtemelen kendisinin Beşiktaş kadrosundaki en pahalı oyuncu olduğunu düşünüyordur şu anda. Oysa ki bir Tabata var bizde kardeş, 8 milyon Euro'luk bedeli ile senin önünde en pahalı oyuncumuz
*Yakarız dış hatları, nerde bu çocuuuuuuk? Beşiktaş taraftarını çıldırtacak adamdır
*Allah'tan Beşiktaş transfer etmiştir, Fenerbahçe veya Galatasaray transfer etmiş olsa bir başka anlamsız ve bir ay sürecek tartışmayı başlatmış olacaktı. Peki neden Beşiktaş transfer edince daha objektif olabiliyoruz? Çünkü ne bir Fenerbahçeli, ne de bir Galatasaraylı ezeli rakibine duyduğu nefretin yarısını bile duymamaktadır Beşiktaş'a. İyi ki de öyledir, çünkü doğrusu budur. Fanatizm bu kadar kör göz etmemelidir insanı. Keşke Anelka'ya ya da Kewell'a da böyle sevinebilseydik


17 Ağu 2010

Besiktas 2-0 HJK Helsinki Maç Özeti İzle 17.08.2010



Beşiktaş yoluna hız kesmeden devam ediyor. Quaresme ve Guti trasnferileriyle sezona fırtına gibi giren Beşiktaş'ta emeklerin karşılığı galibiyetlerle alınıyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi Helsinki'yi İnönü Stadı'nda ağırlayan Kara Kartallar, Quaresma'nın harika oyunuyla rahat bir galibiyet aldı. 35. dakikada Q7'nin ortasıyla başlayan atakta gol Hilbert'in kafasından geldi. İlk yarı bu sonuçla sona ererken, 66. dakikada Portekizli bir kez daha sahneye çıktı ve muhteşem bir golle farkı ikiye çıkardı.







Besiktas 1-0 HJK Helsinki

Goalsarena | MySpace Video


Beşiktaş 2 0 Helsinki Maçı Quaresmanın Golü İzle 17 Ağustos



UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Helsinki'yi ağırlayan Beşiktaş, 2-0'lık rahat bir galibiyet aldı.66. dakikada Portekizli bir kez daha sahneye çıktı ve muhteşem bir golle farkı ikiye çıkardı.


Besiktas HJK Helsinki maçı özeti gol 2
Yükleyen gencliksokagi. - Daha fazla spor videosu.


15 Ağu 2010

Quaresma Schuster'i çıldırttı


Quaresma'nın 84. dakikada kaçırdığı gol, Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'i çıldırttı...
Yedek kulübesinin önünde isyan eden Alman çalıştırıcı, maç sonrasında oyuncularının elini sıkıp, tebrik etti. Schuster'in bu sırada Quaresma'yı es geçmesi de dikkatlerden kaçmadı.


Beşiktaş'ta Quaresma Sakatlandı


Süper Lig'e Bucaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma, antrenmana katılamadı.

Spor Toto Süper Lig'e 1-0'lık Bucaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, salı günü UEFA Avrupa Ligi'nde HJK Helsinki ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Bucaspor maçında ilk on birde forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken kadrodaki diğer oyuncular pas çalışması ve taktik idman yaptılar. Ancak Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Bucaspor maçında sağ dizine aldığı darbe yüzünden antrenmana katılmadı.
Ayrıca tedavilerine devam edilen Sivok, Rüştü, Rıdvan ve Yusuf da antrenmana katılmadılar. İbrahim Toraman ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in yarın saat 18:30'da yapılacak antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor


14 Ağu 2010

Bucaspor 0-1 Beşiktaş Maçı Resimleri





Bucaspor Beşiktaş  karşında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.Beşiktaşın golünü ikinci yarının hemen başında Gutinin asisti ile Bobo attı.İşte Maçtan kareler...











Quaresma'nın sevgilisi varmi?


Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu bu sene medyanın göz bebeği ,tribündeki kızları mest eden quaresmanın sevgilisi varmı takıldığı kızlar var ama sevgilisi yok :))


Quaresma Baskılı Beşiktaş Siyah Forma


QUARESMA BASKI KARGO DAHİL SİYAH ADİDAS FORMA103,00 TL (KDV Dahil)
 
 
QUARESMA BASKI KARGO DAHİL SİYAH ADİDAS FORMASı 

Beşiktaş ürünleri için kartal yuvasına başvurunuz "Korsanla Aşk BeşiktAŞK olmaz..."
 
 


Ricardo Quaresma Atkısı


BJK Quaresma Atkı


19,95 TL (KDV Dahil)

 Beşiktaş Kartal Yuvasına giderek veya internet üzerinden Quaresma atkılarına sahip olabilirsiniz     


Bucaspor Beşiktaş Maçı Değerlendirmesi


Yeni sezondaki müsabakaların izleyenlerin keyif aldığı bir şekilde geçeceğine inandığını kaydeden Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bütün takımlara, ligin marka değerinin artacağı, oynanan futboldan da haz alınan bir futbol sezonu diliyorum. 7 yıldır Süper Lig'den uzak olan İzmir'de ligin ilk maçında Beşiktaş gibi gibi büyük bir camiayı ağırlayacağız. Bucasporluların yanında başta Altay, Karşıyaka, Göztepe gibi İzmir'in önde gelen takımların seyircileri misafirperverliğini gösterecektir. Atatürk Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağımız ilk maçı en güzel şekilde oynayacağız. Fikstüre bakıldığında zorluklarıyla birlikte, bütün takımların birbirleriyle maç yapacaklarını düşünürsek, fikstür Bucaspor için gayet güzel. Çekilen fikstür doğrultusunda ligde kalma hedefimize ulaşıp, lige kalıcı olacağız


Beşiktaş Helsinki Maçı Biletleri



Futbol Takımımız’ın HJK Helsinki ile 17 Ağustos Salı günü 19.00’da BJK İnönü Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satışa çıkartılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST B&E 275,00 TL
VIP ÜST A&F 250,00 TLVIP ALT A&F 150,00 TLVIP ALT B&E 200,00 TL
VIP ALT C&D 250,00 TL
NUMARALI ORTA 150,00 TL
NUMARALI KENAR 125,00 TL
KAPALI ÜST 110,00 TL
KAPALI ALT 90,00 TL
YENİ AÇIK 50,00 TLESKİ AÇIK 40,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 30,00 TL


Beşiktaş İzmir'de


Bucaspor maçı için İzmir'e giden futbol takımımızı taraftarlarımız tezahüratlarla karşıladı.
Spor Toto Süper Ligi 2010-2011 sezonu ilk haftasında bu akşam Bucaspor ile İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak olan takımımız, uçakla İzmir'e gitti.
İzmirli Beşiktaşlılar kafilemizi tezahüratlarla ve alkışlarla karşıladı. Oyuncularımıza sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlarımız, çiçekler hediye etti ve yol boyunca kafilemize eşlik etti.


Bucaspor – Beşiktaş Maç Özeti ve Golleri İzle – 14.08.2010


Hücum ağırlıklı onbir
Beşiktaş’ın yeni hocası Bernd Schuster, Buca önünde sahaya hazırlık maçlarında olduğu gibi yine hücum ağırlıklı bir kadro sürmenin planlarını yapıyor... Sakatlıkları süren Rüştü, İbrahim Toraman, Yusuf, Rıdvan ve Sivok’un forma giyemeyeceği mücadelede Siyah-Beyazlılar’da Guti ve Quaresma da sahada olacak.

BUCASPOR
Fernandes
Musa Aydın
Tomas
Orhan Ak
Mulemo
Mendy
İ.Dağaşan
Leko
Erkan
Sercan
Manucho
T.Direktör: Bülent Uygun

BEŞiKTAŞ
Hakan
Ekrem
Zapotocny
Ferrari
İ.Üzülmez
Quaresma
Ernst
Guti
Necip
Nihat
Bobo
T.Direktör: Bernd Schuster

Saat: 22.00
Hakem: Barış Şimşek


13 Ağu 2010

Ricardo Quaresma Photoshop Resimleri


ricardo quaresma
 

Ricardo Quaresma

ricardo quaresma beşiktaş

Quaresma Beşiktaş

Ricardo Quaresma Photoshop Resim

ricardo quaresma photoshop


Ricardo Quaresma Hareketli Avatar Resmi


Foto hareketli(gif)tir avatar resmi yapabilirsiniz


Beşiktaşlı Quaresma Resimleri


Beşiktaşlı QUARESMA RESİMLERİ









 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha