Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

21 Oca 2011

İnönü'de Los Galacticos





İnönü'de Los GalacticosSüper Lig’de 32 günlük tatil bitti. Almeida, Simao ve Fernandes’i renklerine katan siyah beyazlılar, saat 20.00’de görücüye çıkıyor...
 

SÜPER Lig’de 32 günlük tatil bitti, heyecan yine başladı. Beşiktaş, yeni yıldız oyuncuları Simao’lu, Almeida’lı, Fernandes’li kadrosuyla ilk kez Fiyapı İnönü Stadı’nda taraftarlarının önüne çıkacak.  Ligin ilk yarısını lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde kapatan, yeni transferleriyle yeni bir heyecan ve hedefle ikinci yarıya girecek olan siyah beyazlı ekip, yeni yüzüyle çıkacağı ilk maçta Bucaspor’u yenerek hedefleri doğrultusunda lige iyi başlamayı hedefliyor.
3 oyuncu sınırda
Siyah beyazlı takımın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok da uzun sakatlığının ardından ilk kez Fiyapı İnönü Stadı’na çıkacak. Sezon başında ciddi sakatlık yaşayan ve uzun süreli tedavisi nedeniyle sözleşmesi dondurulan Sivok, sakatlığının geçmesinin ardından takımına dönmüştü.
Bu arada Beşiktaş’ta Bucaspor maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart sınırında  bulunuyor. Şu ana dek 3’er sarı kartları bulunan Hilbert, Ersan ve Nobre bugün oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.
Hürriyet

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha