Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

20 Oca 2011

Quaresma ve Guti den Açıklama





Quaresma Guti
Quaresma Guti
Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Guti ve Quaresma, Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi Programında Sinan Engin’in sorularını yanıtlladı.
İlk olarak Beşiktaş’a geliş serüvenlerini anlatan iki yıldız oyuncu, daha sonra ise Beşiktaş taraftarıyla ilgili görüşlerini açıkladı.
Guti, Beşiktaş İnönü Stadı’nın ve taraftarının Avrupa’nın en iyi 3 stadı ve taraftarından biri olduğunu söylerken, Quaresma ise şunları söyledi: “Benim elimde olsa tüm maçlarımızı İnönü Stadı’nda oynamak isterim. Çünkü şampiyonluk yolunda taraftarımız bizi inanılmaz motive ediyor.”
GUTI: “İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ OLMALI”
İkinci yarıda tüm maçları kazanabilirler iddiasıyla ilgili olarak Guti: “Takım olarak iyi işler yapıyoruz, kulübümüz de çok önemli isimler de kadromuza kattı. Ligin çok kolay olmadığı ise ortada. Gerçekçi olmak gerekirse ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi olmalı, tabi şampiyonluğu da sonuna kadar kovalayacağız.” dedi.
Quaresma ise bu konuyla ilgili ligdeki tüm maçları kazanmanın ellerinde olduğunu ancak bunun zor bir hedef olduğunu belirtti.
Türkiye Ligi’nin sert bir lig olduğunu söyleyen Guti, Türkiye Ligi’nin kalitesinin her geçen gün artığını ve Türk takımlarının Avrupa’da yakın zamanda daha fazla boy göstereceğini düşündüğünü belirtti.
Quaresma, İstanbul’daki yaşantısılya ilgili olarak şunları söyledi: “İstanbul’da umduğumun çok üzerinde mutluyum. Çok güzel bir 6 ay geçirdim. Beşiktaş’ta bana bu sevgiyi gösteren insanlara daha fazla katkı vereceğimi düşünüyorum.”
QUARESMA: “EN BÜYÜK SIKINTIMIZ SAKATLIK”
Guti de İstanbul’da mutlu olduğunu söylerken, ikinci yarı öncesinde çok daha iyi durumda bulunduklarını ve büyük bir sakatlık yaşamamaları halinde iyi bir sezon geçireceklerini söyledi.
Quaresma oyun yapılarıyla ilgili konuşurken, en büyük sıkıntılarını da açıkladı: “Ofansif olarak güçlü olduğumuz ve bu düşüncede olduğumuzu herkes biliyor. Ofansta yakaladığımız pozisyonları çok iyi değerlendiremiyoruz. 3-5 gol atacağımız yerde 1-2 gol atıyoruz ve bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Maçlarda ne kadar daha fazla gol atabileceğimizi antrenmanlarda deniyoruz.”
- ORTAK KARARLARI ARDA -
Guti, Türkiye’de en beğendiği oyuncu olarak Galatasaray Kaptanı Arda’yı söyledi. Guti’ni Arda ile ilgili düşünceleri şöyleydi: “Çok sakatlık yaşadı bu sezon ancak kendisini çok önemli bir geleceğin beklediğini düşünüyorum. Bizim takımımızda da çok önemli yerli oyuncular var. Bunlardan bir tanesi de Nihat Kahveci. Genç arkadaşlarımız da çok büyük tecrübeler kazanıyor, bu isimlerden biri de Necip. Necip’in de çok iyi bir kariyerinin olacağına inanıyorum.”
Quaresma, Arda ile birlikte Alex’i de beğendiğini açıkladı. Q7 bu konuyla ilgili şunları söyledi: “Arda sakatlık yaşamasaydı çok daha faydalı olacaktı. Oynadığı az sayıda maçta kalitesini net bir şekilde ortaya koydu. Alex’i Brezilya’dan bu yana takip ediyorum, Türkiye Ligi’ne rahat uyum sağladı ve çok faydalı. Türkiye’de çok önemli oyuncular var.”

“ÇETENİN REİSİ QUARESMA”

İspanyol yıldız, Başkan Yıldırım Demirören ile ilgili de espirili bir açıklamada bulundu. Futboldan çok iyi anlıyor ancak golf için biraz daha ders alması gerekiyor dedi.
‘Portekizliler Çetesi’nin reisi kim?’ sorusuna, Guti, Quaresma yanıtı verdi. Guti, Portekizliler 4 kişi, ben burada tek İspanyolum dedi. Quaresma ise bu soruyu gülerek geçiştirdi.
@Haber1903

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha