Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

12 Oca 2011

Nişancı Quaresma





Ricardo Quaresma BesiktasOldukça neşeli geçen idmandaki şut çalışmasına Ricardo Quaresma damgasını vurdu. Q7'nin, Hakan Arıkan ve Cenk'in koruduğu kaleye attığı üst üste 7 şutun hepsi de, direklerde patladı. Bu duruma oldukça sinirlenen Portekizli yıldıza takım arkadaşları, “Nişancı” diye takıldı.
Ayrıca çift kale maçta da ilgi odağı Quaresma’ydı. Bir pozisyonda gol kaçıran yıldız oyuncu, bu kez Mert Nobre’nin gazabına uğradı. Kendisine takılan Nobre’yi takip eden Q7, tecrübeli golcüye tekmeyi yapıştırdı! Ardından fileleri havalandırmayı başaran Quaresma, yakın dostu olan malzemeci Süreyya Soner’in yanına gidip ona kafa attı. Öte yandan şut çalışmasında Almeida da, 3 defa topu ormanlık alana gönderdi. Takım kaptanlarından İbrahim Toraman da, malzemeci Ünal ve Erdal’a takılıp, “Biriniz orada bekleyin de, gidip gelmekten yorulmayın” diye takıldı. Ayrıca kaleci Hakan da Almeida’ya, “Biraz yavaş vur yavaş” şeklinde seslendi.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha