Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

26 Oca 2011

Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Maçı Fotoğrafları 2011 Ziraat Türkiye Kupası


Grubun diğer maçında ise Gaziantep Belediyespor, Manisaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Bu sonuçların ardından Beşiktaş grubu 9 puanla

lider, Gaziantep Belediyespor 8 puanla ikinci sırada tamamladı ve çeyrek final vizesi aldı. Trabzonspor ise 7 puanda kalarak üçüncü oldu ve turnuvaya veda etti.
Fİ-YAPI İnönü Stadı'nda oynanan mücadelede Şenol Güneş yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarken, Beşiktaş, Bucaspor'u 5-1 yenen maçın on birini sahaya sürdü. Siyah-Beyazlılar maça atak başlayan ekip oldu. Özellikle sağ kanattan Quaresma ve sol kanattan Simao'nun etkili hücumlarıyla Beşiktaş tehlikeli ataklar geliştirirken, Trabzonspor oyunu kendi yarı alanında kabul etti.










 

 




 

 


 







 

 

 














Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Quaresma Golü video izle


İnönü'de ilk 11'ler belli oldu! / CANLIİnönü’de muhteşem bir futbol akşamı yaşandı, Portekizli yıldızları Quaresma ve Almeida önderliğinde coşan Kara Kartal, Trabzonspor’u kupanın dışında bıraktı.
Beşiktaş:2 Trabzonspor:1
Goller: Almeida 10' - Quaresma 30' - Alanzinho 46'
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nu 9 puanla lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.



BEŞİKTAŞ: 2
TRABZONSPOR: 1
Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Quaresma Golü video izle, beşiktaş trabzon maçı quaresma uzaktan gol, quaresma gol video 26 ocak 2011, ricardo quaresma uzaktan gol ziraat türkiye kupası

MAÇIN GOL VİDEOLARI İÇİN  TIKLA


21 Oca 2011

Beşiktaş 5-1 Bucaspor maçı golleri ve özeti video


Yıldızlar topluluğu Beşiktaş, ikinci yarıya muhteşem başladı! Transfer şampiyonu Kara Kartal, İnönü'de taraftarlarına şovla 'merhaba' dedi.

18. hafta mücadelesinde Bucaspor'u konuk eden siyah beyazlılar, kusursuz bir oyunun ardından İzmirli rakibini farklı geçti. Beşiktaş oynadığı futbolla da rakiplerine mesaj verdi!

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçından Beşiktaş, Guti (2), Nobre (2) ve Simao'nun golleriyle Bucaspor'u 5-1 mağlup etti.

Yeni transferlerden Simao ilk golünü atarken Alemida da oynadığı futbolla göz doldurdu. Diğer transfer Fernandes'in son 35 dakikada oyuna girdiği maçta Beşiktaş'ın süperstarları Quaresma ve Guti her zamanki şovlarını sürdürürken taraftar da bu şovdan geri kalmadı!



BEŞİKTAŞ: 5 - BUCASPOR: 1
HAKEM:Yunus Yıldırım
STAT: Fi-YAPI İnönü Stadı

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, İsmail, Simao, Auerilo, Guti (Dk. 79 Ernst), Quaresma, Nobre (Dk. 65 Fernandes), Almeida (Dk. 79 Bobo)
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

BUCASPOR: Londak, Kamil, Koray, Erman, Erkan (Dk. 29 Serkan), Musa, Civar (Dk. 41 Mendy), Leko, Sercan (Dk. 68 Cenk), Ragıp, Beto
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

SARI KART: Dk. 25 Beto, Dk. 30 Civar, Dk. 85 Musa(Bucaspor), Dk. 82 Hilbert(Beşiktaş)

GOLLER: Dk. 8 Dk. 64 Nobre, Dk. 19(Penaltıdan) ve Dk. 73 Guti, Dk. 44 Simao, Dk. 75 Musa

kaynak: ligtv












G.Saray ve Efes'e ÇARŞI'dan Destek!


G.Saray ve Efes'e ÇARŞI'dan Destek!

Sosyal konulara olan ilgisi ve hassasiyeti ile bilinen Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubu 'Çarşı', Bucaspor ile oynanacak lig maçı için tribünlerde çeşitli pankart ve tezahüratlar hazırladıkları öğrenildi.
 
G.Saray ve Efes'e Çarşı'dan Destek!
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında, 21 Ocak Cuma günü Fi Yapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Bucaspor karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlı taraftarların, takımları ve yeni transferlerine kavuşacakları mücadelenin bir diğer yanı ise, son günlerde siyaset ve sporun birlikte konuşulduğu konularla ilgili yapılacak protestolar olacak.

İnternet üzerindeki sosyal ağlardan iletişim halindeki taraftarların Bucaspor maçı öncesi Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı açılışında yaşanan olaylara ve Efes Pilsen'in kapatılma sürecini başlatan yasaya tepki göstermeye hazırlandıkları öğrenildi. Galatasaray'ın yeni stadının açılış töreninde Sarı Kırmızılı taraftarların Türk Telekom Arena'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkililerini ıslıklaması sonrası yaşanan süreçte, Galatasaray taraftarlarının yanlış davranış gösterdikleri belirtilmişti. Beşiktaş'ın bu güne kadar sosyal olayları yakından takip eden taraftarları, Galatasaray taraftarına destek verici ve Efes Pilsen'in kapatılmasını eleştirici tezahüratlar yaparak, pankartlar açmaya hazırlandıkları belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş taraftarı 20 Ocak 1989'u unutmadı.
Siyah Beyazlı takımın etkin taraftar grubu "Çarşı", 20 Ocak 1989'da Samsunspor kafilesinin Malatyaspor maçı için yaptığı yolculukta yaşanan trafik kazasında hayatını kaybedenler için pankart açacak. Siyah Beyazlı taraftarlar hazırladıkları pankartta, kazada hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolculardan Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Yugoslav futbolcu Tomiç ve yine kazada hayatlarını kaybeden takım otobüsü şoförü ile kazaya karışan kamyonun şoförünün resimleri yer alacak. Pankartta ayrıca "20 Ocak 1989 Samsun asfaltını unutmadık. Azrail çekil yollardan" ifadesi de yer alacak.
DHA


Beşiktaş Bucaspor Maçı Kadrosu


Şov Başlasın
Lig'de ikinci yarı 32 günlük aranın ardından bugün Beşiktaş-Bucaspor maçı ile başlıyor.


Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı 32 günlük devre arası tatilinin ardından bugün oynanacak Beşiktaş-Bucaspor maçı ile başlıyor.

2010-2011 sezonunun 34. ve son hafta maçları ise 22 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak.

BEŞİKTAŞ - BUCASPOR

STAT: FİYAPI İnönü

HAKEM: Yunus Yıldırım

BEŞİKTAŞ: Cenk, Ersan, İ.Toraman, Sivok, İsmail, Ernst, Aurelio, Quaresma, Simao, Guti Almeida,

BUCASPOR: Atilla(Londak), K.Ahmet, Koray, Orhan Ak, Mulemo, Ragıp, Leko, Musa Aydın, Sercan, Erkan, Beto

SAAT: 20,00

www.kartalbakisi.com


İnönü'de Los Galacticos


İnönü'de Los GalacticosSüper Lig’de 32 günlük tatil bitti. Almeida, Simao ve Fernandes’i renklerine katan siyah beyazlılar, saat 20.00’de görücüye çıkıyor...
 

SÜPER Lig’de 32 günlük tatil bitti, heyecan yine başladı. Beşiktaş, yeni yıldız oyuncuları Simao’lu, Almeida’lı, Fernandes’li kadrosuyla ilk kez Fiyapı İnönü Stadı’nda taraftarlarının önüne çıkacak.  Ligin ilk yarısını lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde kapatan, yeni transferleriyle yeni bir heyecan ve hedefle ikinci yarıya girecek olan siyah beyazlı ekip, yeni yüzüyle çıkacağı ilk maçta Bucaspor’u yenerek hedefleri doğrultusunda lige iyi başlamayı hedefliyor.
3 oyuncu sınırda
Siyah beyazlı takımın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok da uzun sakatlığının ardından ilk kez Fiyapı İnönü Stadı’na çıkacak. Sezon başında ciddi sakatlık yaşayan ve uzun süreli tedavisi nedeniyle sözleşmesi dondurulan Sivok, sakatlığının geçmesinin ardından takımına dönmüştü.
Bu arada Beşiktaş’ta Bucaspor maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart sınırında  bulunuyor. Şu ana dek 3’er sarı kartları bulunan Hilbert, Ersan ve Nobre bugün oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.
Hürriyet


Beşiktaş Bucaspor Maçına Portekiz Hocası Geliyor


Beşiktaş'ın bugün Buca ile oynayacağı lig maçını Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Paulo Bento da izleyecek. Bento'nun Quaresma, Almeida ve Fernandes'in son durumunu görmek için Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Bu durumun Portekizli oyuncuların performansını artırması bekleniyor.

- FOTOMAÇ -


20 Oca 2011

Q7 ve Çetesi Fragman İzle


Q7 ve Çetesi
Q7 ve Çetesi

Beklediğinize deyecek! 18 dalda Oscar adayı bir film.. Başrolde Ricardo Quaresma. Yardımcı Oyuncular: Hugo almeida, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Guti Hz, Fabian Ernst.. En iyi yönetmen dalında 4 Oscarı bulunan Bernd Schuster.. Hazır mısınız ? “Tehlikenin farkıda mısınız ? Geliyoruz !”
Yer: Şeref Bey Stadyumu
Tarih: 21 Ocak  2011 – 20:00
Rakip: BucaSpor
Q7 ve Çetesi Fragmanını H


Q İzle


Ricardo Quaresma Golleri



Quaresma Golleri
Quaresma Golleri
Beşiktaş’a geldiği gün yıkılmıştı bütün tabular.. “32-33 Yaşından sonra Türkiye’ye  Anca Yıldız  Gelir” laflarına “Alayına Gider” dercesine geldi Beşiktaş’ımıza Ricardo Quaresma.. Quaresma nın Beşiktaş formasıyla attığı bütün golleri HD kalitesinde yayınlıyoruz.. Şimdi arkanıza yaslanın ve Seyir zevki yüksek bu görüntüyü izleyin..




kaynak:http://www.rquaresma.net/


Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik (Portekizce)


Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik
Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik

Stüdyo çalışmaları sonunda ,Portekizce olarak Seninle Ölmeye Geldik diyebileceğiz.
Yine fark yaratıyoruz, yine ilklerin peşindeyiz.
Hadi bakalım ezber zamanı :)
ŞEGAMOS SAKRE SENTA AARAFORSA
SERAMOS SUO NATTU AK AMİZETA
BEŞİKTAŞ LAMOS PURON DOS PARAMORÇİ
PORVOSEE







Quaresma ve Guti den Açıklama


Quaresma Guti
Quaresma Guti
Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Guti ve Quaresma, Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi Programında Sinan Engin’in sorularını yanıtlladı.
İlk olarak Beşiktaş’a geliş serüvenlerini anlatan iki yıldız oyuncu, daha sonra ise Beşiktaş taraftarıyla ilgili görüşlerini açıkladı.
Guti, Beşiktaş İnönü Stadı’nın ve taraftarının Avrupa’nın en iyi 3 stadı ve taraftarından biri olduğunu söylerken, Quaresma ise şunları söyledi: “Benim elimde olsa tüm maçlarımızı İnönü Stadı’nda oynamak isterim. Çünkü şampiyonluk yolunda taraftarımız bizi inanılmaz motive ediyor.”
GUTI: “İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ OLMALI”
İkinci yarıda tüm maçları kazanabilirler iddiasıyla ilgili olarak Guti: “Takım olarak iyi işler yapıyoruz, kulübümüz de çok önemli isimler de kadromuza kattı. Ligin çok kolay olmadığı ise ortada. Gerçekçi olmak gerekirse ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi olmalı, tabi şampiyonluğu da sonuna kadar kovalayacağız.” dedi.
Quaresma ise bu konuyla ilgili ligdeki tüm maçları kazanmanın ellerinde olduğunu ancak bunun zor bir hedef olduğunu belirtti.
Türkiye Ligi’nin sert bir lig olduğunu söyleyen Guti, Türkiye Ligi’nin kalitesinin her geçen gün artığını ve Türk takımlarının Avrupa’da yakın zamanda daha fazla boy göstereceğini düşündüğünü belirtti.
Quaresma, İstanbul’daki yaşantısılya ilgili olarak şunları söyledi: “İstanbul’da umduğumun çok üzerinde mutluyum. Çok güzel bir 6 ay geçirdim. Beşiktaş’ta bana bu sevgiyi gösteren insanlara daha fazla katkı vereceğimi düşünüyorum.”
QUARESMA: “EN BÜYÜK SIKINTIMIZ SAKATLIK”
Guti de İstanbul’da mutlu olduğunu söylerken, ikinci yarı öncesinde çok daha iyi durumda bulunduklarını ve büyük bir sakatlık yaşamamaları halinde iyi bir sezon geçireceklerini söyledi.
Quaresma oyun yapılarıyla ilgili konuşurken, en büyük sıkıntılarını da açıkladı: “Ofansif olarak güçlü olduğumuz ve bu düşüncede olduğumuzu herkes biliyor. Ofansta yakaladığımız pozisyonları çok iyi değerlendiremiyoruz. 3-5 gol atacağımız yerde 1-2 gol atıyoruz ve bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Maçlarda ne kadar daha fazla gol atabileceğimizi antrenmanlarda deniyoruz.”
- ORTAK KARARLARI ARDA -
Guti, Türkiye’de en beğendiği oyuncu olarak Galatasaray Kaptanı Arda’yı söyledi. Guti’ni Arda ile ilgili düşünceleri şöyleydi: “Çok sakatlık yaşadı bu sezon ancak kendisini çok önemli bir geleceğin beklediğini düşünüyorum. Bizim takımımızda da çok önemli yerli oyuncular var. Bunlardan bir tanesi de Nihat Kahveci. Genç arkadaşlarımız da çok büyük tecrübeler kazanıyor, bu isimlerden biri de Necip. Necip’in de çok iyi bir kariyerinin olacağına inanıyorum.”
Quaresma, Arda ile birlikte Alex’i de beğendiğini açıkladı. Q7 bu konuyla ilgili şunları söyledi: “Arda sakatlık yaşamasaydı çok daha faydalı olacaktı. Oynadığı az sayıda maçta kalitesini net bir şekilde ortaya koydu. Alex’i Brezilya’dan bu yana takip ediyorum, Türkiye Ligi’ne rahat uyum sağladı ve çok faydalı. Türkiye’de çok önemli oyuncular var.”

“ÇETENİN REİSİ QUARESMA”

İspanyol yıldız, Başkan Yıldırım Demirören ile ilgili de espirili bir açıklamada bulundu. Futboldan çok iyi anlıyor ancak golf için biraz daha ders alması gerekiyor dedi.
‘Portekizliler Çetesi’nin reisi kim?’ sorusuna, Guti, Quaresma yanıtı verdi. Guti, Portekizliler 4 kişi, ben burada tek İspanyolum dedi. Quaresma ise bu soruyu gülerek geçiştirdi.
@Haber1903


Ricardo Quaresma Masaüstü Resimleri 2011


Ricardo Quaresma
Ricardo Quaresma

Portekizli yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma nın, masaüstünüzü süsleyecek birbirinden güzel 10 adet Wallpaper inin bulunduğu yeni resimleri BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz..






http://hotfile.com/dl/97031340/31065a0/Quaresma_Wallpapers.rar.html
Ricardo Quaresma Fan Gallery:

Kaynak:http://www.rquaresma.net


 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha