Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

28 Nis 2011

Artık Bjk Bonus Card’ımız Var






Kulübümüz, taraftarlarımızın gücü ile birlikte büyüyecek olan yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. BJK Bonus Card, yarın (29 Nisan) yapılacak basın toplantısıyla tanıtılacak.
Kulübümüz ile Garanti Bankası ve Denizbank’ın işbirliğinde BJK Bonus Card, taraftarlarımıza avantajlı hizmetler ve sürprizler ile birlikte hayata geçiyor.


Taraftarlarımıza yönelik, özel BJK Bonus Kredi Kartları üzerinde, ileride yararlanabilecekleri kampanya ve sürprizlere yönelik 1903 ile başlayan taraftar numaraları bulunacak.
BJK Bonus Card’ın tanıtım toplantısı 29 Nisan Cuma günü saat 09.30’da Swissôtel Asuka Salonu’nda düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacak.
Basın toplantısına Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in yanı sıra, Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, futbolcularımızdan Fabian Ernst, Necip Uysal ve Ersan Gülüm yer alacak.
Ayrıca toplantıya Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ile Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş de katılacak.
Yarından itibaren tüm taraftarlarımızı Garanti Bankası ve Denizbank kanallarından yeni kartlarını almak üzere başvuru yapmaları için bekliyoruz…
bjk.com.tr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha