Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

21 Nis 2011

Quaresma: “Beşiktaş’ta Çok Mutluyum”






Quaresma Ödül

Bilgi Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Portekizli Yıldız Oyuncu Ricardo Quaresma önümüzdeki sezon her şeyin daha iyi olacağını söyledi.
Bilgi Üniversitesi’nde Bilgili Kartallar’ın ödül törenine katılan ve tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Quaresma, aldığı ödülden dolayı gururlandığını belirterek, ”Bundan sonra da böyle bir ödülü almak için elimden geleni yapacağım. Çok önemli kulüpteyim. Bu nedenle çok mutluyum. Bu kulüp daha çok şeyleri hak ediyor. Onlar için herşeyi yapacağım” dedi.
Yıldız oyuncumuz, önümüzdeki sezon herşeyin daha iyi olacağını vurgulayarak, ”Bunun garantisini veriyoruz. Çünkü bu sezon çok fazla arkadaş geldi. Takıma adapte olmaları ve lige alışmaları zaman alacak. Ancak önümüzdeki sezon herşeyi daha iyi yapmak için hazırız” diye konuştu.
Quaresma, başka kulüplerin kendisiyle ilgilenmesi konusundaki soruyu ise ”Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada devam edeceğim” diye yanıtladı.
Bilgi Üniversitesi bünyesindeki öğrenci kulüplerinden biri olan Bilgili Kartallar’ın organize ettiği tören Bilgi Üniversitesi’nin Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleştirildi.
Ödül törenine Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin başında bulunan  Revna Demirören, Revna Demirören’in annesi Tülay Ulusoy ve kızı Yelda, Portekizli yıldızımız Ricardo Quaresma, Beşiktaşlı kimlikleriyle tanınan ses sanatçısı Feridun Düzağaç, gazeteci Rıdvan Akar katıldı.
Törende Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve futbolcumuz Quaresma’nın yanı sıra Revna Demirören, ses sanatçısı Feridun Düzağaç, gazeteci Rıdvan Akar, BJK TV’den Esra Özgül ve Dilek Polat alanlarındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldı.
Adalı ve Zülfikaroğlu ödülü birlikte aldı. Ödül töreninde konuşan Cengiz Zülfikaroğlu bu sezon istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirterek, ”Önümüzdeki sezon 2 kupayla üniversiteyi ziyaret edeceğiz. Serdal Adalı konuşmalarında transfer konusunda beni onurlandırıyor. İşlerin büyük payı başta başkan Demirören ve yöneticiler olmak üzere Serdal Adalı’nındır” dedi.
Kadın, Aile ve Çocuk Heyeti’nin başında bulunan Revna Demirören ise kendisini ödüle layık gören üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, ”Beşiktaş Kulübü çatısı altında kurduğumuz heyetle güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonra da bu çalışmalara devam edeceğiz. Bu tür çalışmaların geri dönüşü oluyor. Bu ödül de bunlardan biri” diye konuştu.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha