Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

30 Nis 2011

Beşiktaş 2-0 Galatasaray Maçı Analizi






G.Saray'a bir darbe de Beşiktaş'tanİki takım için de prestijden öte gitmeyen sezonun son derbisi öncesi eksikler dikkat çekiyordu. Ev sahibi Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Almeida, Ernst, Ferrari ve Nobre’ni yanı sıra Konya maçında kırmızı kart gören Necip de kadroda yoktu.


Galatasaray’da ise Kewell, Cana, Neill ve Yekta sakatlıkları, Sabri de cezası nedeniyle kadroda yoktu. Ünder, sürpriz bir şekilde Zapata’nın yerine Aykut’a yer veririken, son haftaların başarılı ismi Insua yerini sakatlıktan çıkan Çağlar’a kaptırdı.
Mücadelenin ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ev sahibi Serkan Kurtuluş’un bulunduğu sağ kanattan hücumlar geliştirmeye çalıştı. Sezonun formsuz isimlerinden olan genç oyuncu da Quaresma karşısında zor anlar yaşadı. Ancak Beşiktaş, aradığı pozisyonları bulamadı. Orta sahada çok pas yaparak oyun kurmaya çalışan sarı kırmızılılarda ise ataklara beklendiği gibi Arda –Culio ikilisi yön verdi ama onlar da Kazım’ın 1 pozisyonu dışında etkili olamadı. 
İkinci yarıda Beşiktaş’ın golleri ardı ardına geldi. 59. dakikada siyah beyazlıların kullandığı serbest vuruşta Aurelio kafayla aşırdı ve takımını öne geçiren isim oldu. Galatasaray’ın bu sezon kalesinde gol gördükten sonra yaşadığı panik yine tekrarladı ve 60. dakikada defansın uzaklaştırmadığı topu önünde bulan Simao farkı ikiye çıkardı.
Kalan bölümde iki takım da gol bulamadı ve mücadele 2-0 Beşiktaş’ın galibiyetiyle noktalandı. Böylece Beşiktaş, 47 puana yükseldi. Tarihinin en kötü sezonun yaşayan Galatasaray ise bu sezonu hiç derbi kazanamadan kapattı. Sarı kırmızılıların puanı 37.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha