Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

30 Nis 2011

Quaresma Çok Özel Bir Oyuncu





Türk Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Okan Buruk, Beşiktaş'ı HABER1903'e değerlendirdi. Quaresma'nın çok özel bir futbolcu olduğunu dile getiren Okan Buruk derbi hakkındaki yorumlarınıda iletti.


-DERBİDE İYİ FUTBOL İZLEYECEĞİZ-

İlk olarak derbi konusunda fikirlerini ortaya koyan Buruk, " İki takımın da iddiasının bulunmaması derbinin heyecanını azaltıyor fakat sonuçta Beşiktaş-Galatasaray derbisi olarak görüyoruz. Bu yüzden karşılaşmanın güzel geçeceğine inanıyorum. İki takımın da karşılaşmayı kaybetme korkusu yok. Bu da bize zevkli bir mücadele izleyeceğimizin sinyalini veriyor. Beşiktaş kendi sahasında oynayacağı için daha şanslı gözüküyor. Bu akşam güzel bir maç olacağını düşünüyorum." dedi.

-NİHAT'IN ÜZERİNE GİTMEMEK GEREKİR-

Buruk, Nihat'ın gençlere örnek bir futbolcu olduğunu belirterek, "Nihat Türkiye'ye gelince performans olarak gerçekten bir düşüş yaşadı ancak büyük sakatlıklar geçirdiğini de unutmamak gerekiyor. Nihat bu ülkenin gençlerine örnek olacak bir futbolcudur. Her zaman çok sevilmiştir. Gerek yurt dışında gerekse Milli takımımıza büyük hizmetler vermiştir. Bence bu yönde Nihat'ı değerlendirmek gerekiyor. Nihat'ın da üstüne fazla gitmemek gerekiyor. Kendisi zor günler geçiriyor. Sanırım Beşiktaş'tan da ayrılacak. İnşallah onun için hayırlısı olur ve iyi bir Nihat'ı tekrar izleriz. " dedi.
-ÖNCE TAKIM OLMAK GEREKİYOR-
Öncelikle takım olma konusuna vurgu yapan başarılı yönetici, "Beşiktaş'ın transfer ettiği Portekizli futbolcular önemli isimler. Fakat burada isimlerden daha çok takım olmak daha ön planda olmalıdır. Portekizli oyuncuları ön plana çıkarmak diğer futbolcuların üzerinde etki yapacak ve başarısızlık getirecektir. Beşiktaş'ı takım olarak düşünmeliyiz. Her futbolcu saha içinde eşittir. Bence bunu iyi anlamamız lazım. Tabii ki böyle önemli isimlerin Türkiye'de forma giymesi bizler için önemlidir. Onları izleyince zevk alıyoruz. Önce takım olmayı başarmak gerekiyor. Sonra bu oyuncuları takım içinde değerlendirmek lazım." şeklinde konuştu.
-QUARESMA ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU-
Okan Buruk, Quaresma'nın özel bir oyuncu olduğunu belirterek, "Quaresma inanılmaz yetenekli bir futbolcu. Saha içinde top ayağına geldiğinde ne yapacağını kestirmek çok zor. Takım içinde Quaresma'ya göre sistem oturtulması gerekiyor çünkü özel bir oyuncu. Kendi istediği gibi oynamak istiyor. Geçmişine baktığımızda Beşiktaş'taki başarının sırrı ona göre oynanan sistem olmasıdır. Avrupada başarılı olamadı çünkü orada herkes önemli futbolcu. Quaresma her zaman takımdaki en önemli futbolcu olduğunu hissetmek istiyor. Gerçekten Dünya çapında bir futbolcu. İyi oynadığı zaman neler yapabileceğini herkes görüyor." dedi.
-TAYFUR'UN BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK GETİRİSİ OLDU-
Buruk, Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Muhammed'in basında çok fazla yer bulduğunu söyleyerek, "Muhammed'in yaşı çok genç. Çok küçük yaşta büyük bir medya ordusunun içinde kendini buldu. Bence Muhammed'in biraz oynamasını beklemek gerekiyor. Hiç oynamamış genç bir oyuncunun bu kadar isminin anılması bence çok yanlış. Bu davranışlar oyuncuya zarar veriyor. Bu yaşta ona bu kadar çok sorumluluk verilmemesi gerekiyor. Buna dikkat edilmesi gerekiyor." derken, Tayfur Havutçu hakkında ise, "Tayfur Havutçu Türk futbolunun önemli değerlerinden birtanesidir. Taraflı tarafsız herkes onu çok sever. Antrenör olarak çok iyi şeyler yaptığını düşünüyorum. Tayfur takımın başına geldikten sonra takımın duruşu ve oyun sistemi değişti. Beşiktaş'a büyük bir getirisi oldu. İnşallah önümüzdeki sene de yoluna devam eder. Bunu gönülden isterim. Çünkü içimizden biri. Duruşu ile de o mevkii ye çok yakışıyor." diyerek sözlerini tamamladı

Kaynak: http://www.haber1903.com/

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha