Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

29 Nis 2011

Beşiktaş Galatasaray Maçı Kadroları Son Durum 30 Nisan 2011





Spor Toto Süper Lig'de iddiası kalmayan ezeli rakipler Beşikaş ve Galatasaray 31. haftada oynanacak olan derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun son derbisinde ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray cumartesi günü karşı karşıya gelecek.



Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Son 30 yılın en başarısız dönemini geçiren 44 puanla 5. sıradaki Beşiktaş ile lig tarihinin en başarısız performansını sergileyen 37 puanla 12. sıradaki Galatasaray, derbide prestij mücadelesi verecek.

Lig tarihinde ilk kez, sezonun sonlarına yaklaşılan bir derbide zirvenin bu kadar uzağında mücadele edecek ezeli rakipler, maçı kazanarak, sezon boyunca üzdükleri taraftarlarına derbi galibiyeti armağan etmek amacında.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Ferrari, Almeida, Ernst, Nobre ve Nihat Kahveci ile kırmızı kart cezalısı Necip Uysal, yarınki derbide oynayamayacak. Sakatlığı geçen Bobo'nun ise forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş, Neill ve Kewell ile sarı kart cezalısı Sabri Sarıoğlu, yarınki derbide oynayamayacak. Sakatlığı olan Stancu'nun durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Ezeli rakiplerin derbideki olası 11'leri şöyle:

Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Guti, Bobo.

Galatasaray: Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Insua, Ayhan Akman, Cana, Culio, Kazım Kazım, Arda Turan, Baros

- HABER1903 -

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha