Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

1 Nis 2011

Beşiktaş 4-2 Kayserispor Maçın Adamı Quaresma !





Quaresma Kayseri Maçı




Yönetim Kurulumuz tarafından teknik direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu’nun ilk karşılaşması öncesinde Japonya’da yaşanan depremde hayatını kaybedenlerin ve geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren Denizlisporlu futbolcu Erhan Kaya’nın anısına saygı duruşu yapıldı.

Almeida nın ilk Golünü İzle 1-1
Fabian Ernst’in Golünü İzle 2-1
Quaresmanın Kayserispora Trivelasını İzle 3-1
Almeida nın ikinci Golünü İzle 4-2
İki takımın da dengeli başladığı mücadelenin ilk dakikalarında Kayserispor uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı. Kısa paslarla topun sahibi olmaya çalışan sarı-kırmızılı ekip, yakaladığı en net pozisyonda öne geçmeyi başardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Zalayeta’nın vuruşuyla Kayserispor 22. dakikada durumu 1-0 yaptı. Rakibinin orta alanda yaptığı baskı sonucu oyun kurmakta güçlük çeken takımımız, sağ kanattan Quaresma’nın ortalarıyla pozisyon bulmaya çalıştı. İlk yarım saatten sonra topa daha fazla sahip olarak ataklarını sıklaştıran ekibimiz, 35. dakikada Simao’yla tehlikeli bir pozisyona girdi ancak Önder Turacı’nın müdahalesiyle Portekizli oyuncu yerde kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya baskılı başlayan siyah-beyazlılarımız rakibi üzerinde müthiş bir baskı kurdu. Kayserispor’u tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına hapseden ekibimiz, sol taraftan İsmail Köybaşı’nın içeri taşırdığı toplarla beraberlik golünü aradı. 60. dakikada Bobo-Almeida değişikliği yapan siyah-beyazlılarımız 1 dakika sonra Almeida ile beraberlik golünü buldu. Oyuna girdikten sonra topla ilk buluşmasında beraberlik golünü atan Portekizli oyuncumuz böylelikle ligdeki ilk golünü bulmuş oldu. Karşılaşmanın 30. dakikasından sonra rakibi üzerinde oluşturduğu baskıyı ikinci yarıda da devam ettiren takımımız, rakibine zor anlar yaşatmaya devam etti. Dakikalar 69’u gösterdiğinde ise siyah-beyazlılarımız 2. golü buldu. Kendisine yapılan faul sonrasında serbest vuruş için topun başına geçen Simao’nun ceza sahasına yaptığı ortaya kafayla vuran Ernst skoru 2-1 yaptı. İkinci yarıdaki müthiş baskılı oyunuyla izleyenlere keyif veren takımımız, kanatlardan yaptığı ataklarla sarı-kırmızılıları zor durumda bıraktı. Kayserispor’un orta alandaki hakimiyetini sona erdirerek Guti, Ernst ve Necip üçlüsüyle oyunu yönlendiren takımımız, kanatlardan geliştirdiği ataklarla da çok net pozisyonlar yakaladı. 76. dakikada beraberlik golünün asistini yapan Quaresma çıktı sahneye. Portekizli oyuncu, kariyeriyle özdeşleşen inanılmaz bir şutla fileleri buldu ve durum 3-1 oldu. İkinci yarıda kalemize gelmekte güçlük çeken Kayserispor, 80. dakikada bir penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Selim, attığı golle farkı 1’e indirdi (3-2). Beraberliği yakalamak için her türlü riski alan Kayserispor’un açıklarını iyi değerlendiren ekibimiz, Quaresma-Almeida işbirliğiyle bir gol daha atarak durumu 4-2 yaptı. Quaresma sağdan getirdiği topu Almeida’nın önüne gönderdi, Almeida da yaptığı tek vuruşla kendisinin ikinci, takımımızın dördüncü golünü attırdı. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan takımımız, ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha