Feneri Arıyoruz Gören Söylesin

Siyah Beyazlı taraftarlar bu beste 29 yıldır kupayı alamayan ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptılar

Çarşı’daki A harfinin anlamı!

Dünya anarşist hareketi düşünsel çeşitliliğini pek çok simge ve amblemle ifade etmektedir.

Ricardo Quaresma'nın Enleri

Dergide “en“lerine de soru-cevap şeklinde yer verilen Quaresma, Türk dönerini çok sevdiğini dile getirdi.

30 Nis 2011

Mete Düren'den Forlan açıklaması





Mete Düren'den Forlan açıklaması

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçın ardından açıklamalar yaptı..

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçını ikinci yarıdaki etkili mücadeleleriyle kazandıklarını söyledi.

Düren, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçmiş yıllara nazaran iki takımın da bir derbi mücadelesine motive olmadan çıktığını belirterek, ''Ancak derbinin 100 yıllık mazisine saygı göstermek gerekiyor. İlk yarı maç ortadaydı, ikinci yarı derbiye saygı göstermek isteyen taraf Beşiktaş'tı. Prestijin yanında cezasız ve sakalıklık olmadan maçı bitirmek de önemliydi. Bizim asıl hedefimiz Türkiye Kupası'' diye konuştu.
Galatasaray ile oynanan maçta sakatlıkların da yaşandığını dile getiren Düren, ''İsmail'in maç sırasında adalesinde birinci derece gerilme oldu. Bursaspor maçında oynayamayacak. Ama kupa maçı finalinde oynayabileceğini düşünüyorum. Quaresma'ya da darbe geldi. Ancak ciddi bir durumu yok'' ifadelerini kullandı.
GUTİ'NİN TAVRI
Mete Düren, maçta oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine gelmeden soyunma odasına giden Guti'nin sergilediği davranışı da değinerek, ''Hiçbir oyuncu mutlu çıkmaz. Guti'nin kendine has tavırları var. Çok oyuncu yedek kulübesine gitmeden soyunma odasına gitmiştir'' dedi.
NİHAT'IN DURUMU
Düren, Konyaspor maçında Quaresma ile yaşadığı tartışmanın yanı sıra bir gazeteciyle polemiğe giren Nihat'ın kendi kariyeri konusunda henüz bir karar almadığını söyledi.
Nihat'ın kafasının karışık olduğunu kaydeden Düren, ''Böyle nitelikli oyuncular, kendilerinden bekleneni yerine getiremediğinde demoralize olabiliyorlar. Nihat tabii ki kariyeriyle ilgili bir karar alabilir. Böyle bir karar alırsa değerlendiririz. Nihat'ın kafasının karışık olduğunu görüyoruz. Basında yazıldığı gibi bize gelen bir şey yok'' diye konuştu.
DÜREN, TARAFTAR OLARAK FORLAN'I İSTEDİ
Mete Düren, transfer konusundaki sorular üzerine, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Diego Forlan'ı taraftar olarak takımında görmek istediğini, ancak bu oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu belirtti.
Düren, Forlan ile ilgili bir soru üzerine, ''Forlan'ı taraftar olarak takımda görmek isterim. Ancak maliyeti bakımından ciddi bir yük. Bunun tolere edilebileceğini düşünmüyorum'' dedi.
Siyah-beyazlı yönetici Düren, Egemen Korkmaz'ın transferiyle ilgili soruya ise ''Süper Lig'de oynayan hiçbir oyuncu ile görüşme söz konusu değil. Sezon devam ederken, böyle bir şey etik değil'' yanıtını verdi.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 yorum:

Yorum Gönder

Yaz Yorumunu Duyur Sesini!!!

 

Ricardo Quaresma ,Quaresma Resimleri ,Q7 Golleri,Trivela ,Quaresma Videoları Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha